Wat is het Saurwalt & Partners PrivéPakket

Familie

Het PrivéPakket is een snel te sluiten pakketpolis voor particulieren, met een unieke verhouding tussen premie en dekking. Het pakket omvat de zes belangrijkste particuliere dekkingen plus de auto-, motor- en caravanverzekering. Door het ingeven van postcode en huisnummer kunt u eenvoudig en snel de premie berekenen en de polis afsluiten. Tijdverslindende waardemeters zijn dus niet nodig!

 

Bereken hier de premie voor uw Saurwalt & Partners PrivéPakket

 

Het pakket omvat de volgende dekkingen:

  • Woonhuis – (rubriek Wonen)
  • Inboedel (glas optioneel) – (rubriek Wonen)
  • Buitenshuisdekking (in combinatie met inboedel)
  • Particuliere aansprakelijkheid – (rubriek Aansprakelijkheid)
  • Rechtsbijstand – (rubriek Rechtsbijstand)
  • Doorlopende reis- en annulering – (rubriek Recreatie)
  • Auto – (rubriek Verkeer)
  • Motor – (rubriek Verkeer)
  • Caravan – (rubriek Recreatie)
De voordelen voor u:
  • alles in één pakket;
  • unieke prijs/dekking verhouding;
  • pakketkorting tot 8% (tot 12% op auto);
  • geen waardemeters invullen;
  • nooit onderverzekerd;
  • uitgebreide Rechtsbijstand
Pakketkorting
De pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 8%. De korting wordt opgebouwd via ‘rubrieken’. De verzekeringen zijn verdeeld over vijf rubrieken. Sluit u een extra verzekering af in een rubriek waarin u nog geen verzekering heeft? Dan levert u dat 2% korting op. U ontvangt 2% korting bij 2 rubrieken, 4% bij 3 rubrieken, 6% bij 4 rubrieken en 8% bij 5 rubrieken. Sluit u een Personenautoverzekering plus een verzekering in een andere rubriek af? Dan ontvangt u 4% extra korting op de autopremie. Het totale kortingspercentage op de autoverzekering kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%. Een pakket bevat minimaal 2 dekkingen, elke combinatie is mogelijk.
Aantal rubrieken Korting op overige verzekeringen Korting op autoverzekering
1 0% 0%
2 2% 6%
3 4% 8%
4 6% 10%
5 8% 12%
Meer informatie

Bereken hier de premie voor uw Saurwalt & Partners PrivéPakket