Natuurlijk gaat u ervan uit dat de mooiste dag van uw leven vlekkeloos verloopt. Alles is immers tot in de puntjes geregeld: trouwkaarten, bloemen, auto’s, muziek, hapjes en drankjes. En als het weer dan ook nog meewerkt, is aan alle voorwaarden voldaan om er een onvergetelijke dag van te maken.

Maar stél dat de ceremoniemeester, getuige of onmisbare familieleden plotseling ziek zijn, waardoor de mooiste dag van uw leven niet door kan gaan, uitgesteld, onderbroken of voortijdig beëindigd moet worden. Of dat de bus met feestgangers en familieleden betrokken raakt bij een ongeval. Of dat het restaurant waar de receptie wordt gehouden blank komt te staan.
Heel vervelend allemaal. Maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien: de fotograaf, de muziek, de catering, het drukwerk en noem maar op. Als niets geregeld is, is het niet de mooiste dag van uw leven maar wel de duurste!

Met de Bruiloftverzekering neemt u het zekere voor het onzekere. De Bruiloftverzekering vergoedt de financiële schade die u lijdt doordat u de huwelijksdag moet uitstellen of afgelasten. Natuurlijk kan de verzekering ook voor een huwelijksjubileum worden afgesloten.

De brochure van de bruiloftverzekering kunt u hier downloaden.
De polisvoorwaarden van de bruiloftsverzekering kunt u hier downloaden
Heeft u toch nog vragen over de invulling van het formulier, neemt u dan contact met ons op, tel. nr. 070-3115522

Aanvraagformulier bruiloftverzekering

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie