Alles onder controle: ook de risico’s

Het onderhouden van relatie’s wordt steeds belangrijker. Een groeiend aantal bedrijven kiest ervoor om een vergadering of evenement buiten de kantoormuren te organiseren. Daarbij kan het echter gebeuren dat vanwege onvoorziene omstandigheden het evenement geen doorgang kan vinden. Bijvoorbeeld sprekers die plotseling verhinderd zijn of het weer staat het evenement niet toe. Om de financiële tegenslag in dat geval zoveel mogelijk te beperken, is er een Vergader- en evenementenverzekering ontwikkeld. Deze verzekert verschillende risico’s: annulering, storm en reis- en ongevallen voor gasten. Al deze onderdelen zijn speciaal toegesneden op zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Om u een polis te doen toekomen voor een evenementenverzekering dienen wij in het bezit te zijn van tal van gegevens. In het formulier zult u dan ook een aantal gegevens moeten invullen willen wij de polis voor u kunnen opmaken. Het verzoek is dan ook om ALLE vragen in te vullen met de juiste gegevens.
Onjuiste of onvolledig ingevulde formulieren kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.
De premie kunt u makkelijk berekenen door het formulier in te vullen. De verzekering wordt pas aangevraagd op het moment dat u de knop “verzend” indrukt.

NB: Met ingang van 01-01-2008 de aansprakelijkheidsdekking niet meer mee te verzekeren op deze polis.

De brochure van de Vergader- en evenementenverzekering van Unigarant kunt u hier downloaden.  Heeft u toch nog vragen over de invulling van het formulier, neemt u dan contact met ons op, tel. nr. 070-3115522

Electronisch aanvraagformulier (Unigarant)
Aanvraagformulier en brochure downloaden (Goudse, deze polis heeft de mogelijkheid om de zakelijke aansprakelijkheid mee te verzekeren)