Een eigen huis is een van de grootste aankopen in uw leven. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd een verantwoorde keuze maakt voor de financiering. Saurwalt & Partners staat u bij met professioneel hypotheekadvies.
Welke hypotheek het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Tal van omstandigheden zijn van invloed op de keuze die u maakt. Gaat het om een standaard hypotheek? Of is uw situatie juist niet zo standaard, omdat u bijvoorbeeld een buitenlandse partner hebt of nog niet zo lang als zelfstandig ondernemer aan de slag bent? Wij kunnen u assisteren in alle gevallen.

Uw financiële mogelijkheden
Wij kunnen u ook assisteren als u nog geen specifieke woning op het oog hebt, maar u zich nog aan het oriënteren bent op de woningmarkt. Voorafgaand aan de zoektocht naar een woning is het belangrijk dat u uw financiële mogelijkheden kent. Wij maken deze mogelijkheden graag voor u inzichtelijk. Naast een grote variatie aan hypotheekverstrekkers zijn er ook een aantal hypotheekvormen waar u uit kunt kiezen.

Welke hypotheek past het best bij u?
De Erkend Hypotheekadviseurs leggen u de verschillen tussen de hypotheekvormen graag uit. Zij beschikken over de specialistische kennis en ervaring om u te assisteren bij het maken van een verantwoorde keuze. Hierbij kijken we niet alleen naar uw hypotheek, maar naar uw gehele financiële planning. Zo krijgt u een advies op maat. Daarnaast kunnen zij u ook informeren of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG). In de praktijk worden vaak verschillende hypotheekvormen met elkaar gecombineerd. Daardoor is het mogelijk een maatwerkhypotheek te ontwerpen die helemaal aansluit op uw financiële wensen en mogelijkheden. Uiteraard verzorgen zij na het uitbrengen van een hypotheekadvies ook het aanvragen van de gekozen hypotheek en de benodigde verzekeringen.

Advieskosten

Advies kan niet gratis zijn, de adviseur zal toch ook betaald moeten worden.

Het is al weer enige tijd geleden dat we werden betaald door de bank of maatschappij waar uw financieel product werd afgesloten, maar natuurlijk was advies toen ook niet gratis omdat het in de prijs van het product of afsluitkosten was verrekend.
Toch vinden we dat u bij ons voor een oriënterend gesprek niet met een rekening de deur uit kan lopen, daarom is een oriënterend gesprek voor onze rekening.

Wanneer moet ik betalen?
Advieskosten worden zoveel mogelijk verrekend bij de notaris wanneer u een nieuwe hypotheek sluit.

Wat kost het advies dan?
De prijs van het hypotheekadvies is afhankelijk van de tijd die de adviseur maakt voor het aanvragen en adviseren. Hij maakt hier van te voren een inschatting van. Zelfwerkzaamheid betekent dat de adviseur minder uren hoeft te maken. U spreekt samen een vaste prijs af zonder bijkomende kosten zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag on-line hypotheekinformatie aan