Een motorverzekering met volop voordeel
Met een motorverzekering via Saurwalt & Partners wordt motorrijden wel heel erg genieten. Naast een premie met een goede prijs/kwaliteit verhouding geniet je van vele extra voordelen. W helpen je te besparen op je motorverzekering. Bij de motorverzekeringen van gerenommeerde verzekeraars die wij aanbieden kun je kiezen uit diverse dekkingen. Op deze manier kun je je motorverzekering helemaal volgens je wensen samenstellen.


Een goede motorverzekering afsluiten

Natuurlijk wilt u graag een goedkope motorverzekering, maar wel bij een betrouwbare verzekeraar. Wij brengen uw polis onder bij gerenommeerde verzekeraars. U kunt bij onze motorverzekering korting krijgen, die kan oplopen tot wel 80%. Vraag online een motorverzekering offerte aan of bereken zelf de premie van een van de verzekeraars.
Als u reeds een motorverzekering heeft is het zeker de moeite waard uw motorverzekering te vergelijken. Er zijn grote verschillen in tarieven en verzekeringspremies. Wij kunnen bij verschillende aanbieders een offerte voor je motorverzekering aanvragen en die voor je vergelijken.

De voordelen van de motorverzekering via Saurwalt & Partners
De motorverzekering via Saurwalt & Partners kent een aantal voordelen. Zo zijn er maatschappijen die de ZesWielenBonus hanteren. Wilt u uw auto en motor samen verzekeren? De schadevrije jaren op uw autopolis kunt u in dat geval ook gebruiken voor uw motor.

Welke kortingen kan ik op een motorverzekering krijgen?
Op de premie van de motorverzekering kun je verschillende kortingen krijgen, waaronder:

  • een no-claimkorting
  • een winterstopkorting van 10%
  • een regiokorting

Vraag on-line een offerte aan

Bereken je premie bij Unigarant