Plezier verzekerd, dat is uw vakantie met de Doorlopende Vakantie Reisverzekering van Saurwalt & Partners, Assurantiën. Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen – zomer, winter en tussendoor – in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat!

De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de vakantie mist! Dat is nu plezier verzekerd!

U wilt vrijheid: op vakantie gaan wanneer het u uitkomt. Tussentijds genieten van een stedentrip of een lekker lang weekend in de natuur.

Kortom, u trekt er regelmatig op uit. U maakt het zich graag gemakkelijk, dus zonder rompslomp van formulieren en verzekeringspapieren. Dan is de Doorlopende Annuleringsverzekering van Saurwalt &  Partners, Assurantiën voor u een aantrekkelijke optie: één keer afsluiten en vanaf dat moment zijn de annuleringskosten van al uw geboekte vakanties – zomer, winter en tussendoor – het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!

Bereken en/of vraag hier een Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering aan:

Unigarant

Doorlopende reis- / annuleringsverzekering

Allianz Global Assistance

Doorlopende reis- / annuleringsverzekering