Soms is het goed en lonend eens een objectieve derde naar uw verzekeringsportefeuille te laten kijken. Wij worden regelmatig ingeschakeld voor een portefeuillescan of een second opinion.

Wat is een second opinion voor bedrijfsverzekeringen?

Het opstellen van een risico-inventarisatie met betrekking tot het huidige pakket bedrijfsverzekeringen en het uitbrengen van een advies inzake het optimaliseren ervan.

Saurwalt & Partners heeft ruime ervaring op het gebied van second opinion controles van bedrijfsverzekeringen. De uitkomsten van de controle worden verwerkt in een rapport. Vaak worden risico’s belicht die eerder niet waren onderkend, maar ook dubbele dekkingen of overlappingen worden geconstateerd. Een second opinion voor bedrijfsverzekeringen is geen overbodige luxe. In 90% van de gevallen resulteert de second opinion in een rapport met verbeterpunten, waarschuwingen en tips om uw polissen te optimaliseren.

Er zijn diverse gevallen bekend waarbij pas bij schade blijkt dat er geen dekking is, ook al is er keurig premie betaald. De verzekerde was zich hier niet van bewust. Voorkom dergelijke situaties. Laat u niet verrassen bij schade.

Hoe werkt het?

Wij analyseren uw verzekeringsportefeuille, en wij brengen u in kaart de besparingsmogelijkheden, hiaten of overlapping in verzekeringsdekking en verzekeringstechnische aandachtspunten waarbij wij voor ogen hebben om voor u een besparing te realiseren van 10% van de premie.

Wanneer wij niet in staat zijn om die 10% verlaging te realiseren betaalt u niets, no cure no pay.

Wanneer wij wel een besparing van 10% of meer kunnen realiseren dan kunt u gebruik maken van onze diensten, de portefeuille laat u dan door ons kantoor beheren en u bespaart 10%.

Ook in dit geval betaalt u niets voor de second opinion!

Wanneer u voorkeur is om de portefeuille toch te laten beheren door uw huidig adviseur dan ontvangt u van ons een volledige rapportage waarmee u uw huidig adviseur kunt aangeven hoe u de besparing realiseert.

Deze rapportage brengen wij u dan in rekening op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren tegen ons uurtarief.

Desgewenst kunnen wij vooraf een inschatting maken van de werkzaamheden.

Wilt u ook een second opinion voor uw bedrijfsverzekeringen?

Bel 070 – 3 11 55 22 voor een vrijblijvende afspraak of een offerte.