De zakenreisverzekering

De doorlopende zakenreisverzekering is bedoeld voor ondernemers, zakenmensen, commissarissen, directeuren en staffunctionarissen die voor hun bedrijf regelmatig naar het buitenland reizen.

Wanneer je regelmatig voor zaken naar het buitenland gaat, is een doorlopende zakenreisverzekering essentieel. Door de drukke agenda van een zakenman of zakenvrouw, schieten reisverzekeringen er vaak bij in.

Een zakelijke bespreking in België of in Duitsland betekent eigenlijk al de noodzaak van een zakenreisverzekering, omdat je de grens over gaat. Indien er tevens sprake is van een overnachting is een zakenreisverzekering zeker aan te bevelen.

Met een doorlopende zakenreisverzekering bent u altijd en overal uitstekend verzekerd. De doorlopende zakenreisverzekering sluit u maar één keer en u kiest zelf wat u wel én niet wilt verzekeren. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van de beste en snelste hulp, maar ook van een scherpe premie!

 

De collectieve zakenreisverzekering

Iedereen in het bedrijf in één keer perfect en collectief verzekerd voor elke zakenreis. De collectieve zakenreisverzekering is het ultieme maatwerk. Werkelijk iedereen die namens uw bedrijf op zakenreis gaat is verzekerd zonder administratieve rompslomp. De verzekering wordt precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Daarna kan iedereen zonder zorgen op zakenreis gaan met de geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als de nood aan de man komt.

Vraag informatie aan over de (collectieve) zakenreisverzekering