Het gemak van één pakket

Met het ZekerheidsPakket Particulieren stelt u een verzekeringspakket samen dat aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Verandert uw situatie? Dan past u het pakket eenvoudig aan. Zonder rompslomp of extra administratiekosten. Bovendien ontvangt u in één keer al uw verzekeringspapieren in een handige map. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

Eén verzekeraar

Met het ZekerheidsPakket Particulieren heeft u maar met één verzekeraar te maken. Waarom dat prettig is? Een voorbeeld:

Door een storm ontstaat er plotseling een lekkage aan uw dak. Hierdoor raken zowel uw muren beschadigd als uw meubels en parketvloer. Een deel van die schade valt onder uw Woonhuisverzekering en een ander deel onder uw Inboedelverzekering. Heeft u beide verzekeringen in uw ZekerheidsPakket Particulieren opgenomen? Dan hoeft u maar één nummer te bellen en kunnen wij de schade in één keer opnemen. Ook betaalt u in dit geval maar één keer een eigen risico. En de premie? Die betaalt u ook in één keer.

Financieel voordeel door pakketkorting

Het ZekerheidsPakket Particulieren biedt u financieel voordeel. Zo betaalt u nooit polis- of administratiekosten. Bovendien kunt u korting krijgen op uw premie als u meer verzekeringen afsluit. Dat werkt als volgt:

De verzekeringen zijn verdeeld over vijf rubrieken. Sluit u een extra verzekering af in een rubriek waarin u nog geen verzekering heeft?
Dan levert u dat 2% korting op. Uw pakketvoordeel kan zo oplopen tot 8%.

Heeft u een Personenautoverzekering en sluit u daarnaast ook een Woonhuis- of Inboedelverzekering af? Dan ontvangt u 4% extra korting op uw autopremie. Het totale kortingspercentage op deze verzekering kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%.

Uw korting per pakket.
Wilt u weten wat de premie en korting zijn voor het pakket van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op, tel. 070 – 3 11 55 22.